Resultaten voor taxibedrijven antwerpen

taxibedrijven antwerpen
 
taxibedrijf-info.be Alle taxi's' in Antwerpen op één plek.
Global taxi bvba Antwerpen. Global taxi Antwerpen is een taxi service voor particulieren en bedrijven in de Antwerpse regio en omliggende steden. Wij bieden ook vervoer van en naar de natioonal en. G-TAX taxi Deurne. Taxi Luke Antwerpen. Berchem Taxi Antwerpen Berchem. Taxi in Antwerpen Provincie Antwerpen.
Taxi Antwerpen Taxi Putte.
Taxi Sinjoor is al 30 jaar één van de toonaangevende taxibedrijven in het Antwerpse. Het bedrijf onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak, een optimale service en een kwaliteitsvolle dienstverlening. Ondertussen is Taxi Antwerpen uitgegroeid tot het derde grootste taxibedrijf in Antwerpen.
Gents taxibedrijf VTax treedt toe tot internationale alliantie Made in Oost-Vlaanderen.
De deelnemende taxibedrijven zijn: DTM Taxi and Antwerp-Tax in Antwerpen, Taxis Autolux, Taxis Verts en Unitax in Brussel, VTax in. Gent, Rupel Taxi in Boom en VTC Taxis in Kortrijk. Ze bieden nu samen de taxi.eu service aan in België.
Luchthavenvervoer.
aantal personen, dag/nacht, week-end, feestdagen, spitsmomenten, weersomstandigheden etc. Contacteer ons op 0475/47 61 42 of info@luchthavenvervoerchristiaens.be voor een concrete af te spreken prijs voor uw project! Andere gemeente of andere luchthaven, zowel Nationaal als Internationaal? Contacteer ons voor info en offerte.
Taxi's' willen Uber niet in stad Antwerpen Regio HLN.
Uber gaf vorig jaar al te kennen dat het met het Antwerpse stadsbestuur had onderhandeld over de lancering van zijn diensten. Overal waar Uber komt, botst de private vervoerdienst op hevig verzet van de lokale taxibedrijven. In de Scheldestad is dat niet anders. Zeker nu Filip Nuytemans, Belgisch directeur van Uber, zich sterk maakt dat er nog dit jaar Uber-taxi's' in Antwerpen zullen rondrijden.
taxi antwerpen Taxi Costa.
Global Taxi Antwerpen biedt naast taxivervoer ook andere soorten vervoer, zoals groepsvervoer en luchthavenvervoer. Taxi Antwerpen Taxi, taxibusjes en luchthavenvervoer: 03/283 83 93. Wilt u direct een taxi bestellen in de regio Antwerpen bel dan onze taxicentrale op 03/283 83 93.
Vervoer Leys Putte Luchthavenvervoer, personenvervoer.
Antwerpen Centraal Brussel Zuid Brabanthal Leuven Nekkerhal Mechelen Sportpaleis Antwerpen Lotto Arena Antwerpen Grenslandhallen Hasselt Vorst Nationaal Brussel Ancienne Belgique Brussel Bozar Brussel Flanders Expo Gent Brussels Expo/Heizel Tour Taxis Brussel La Rocca Lier Luchthavenvervoer. Onze wagens worden elke 6 maanden gekeurd en zijn extra verzekerd voor personenvervoer.
Taxibedrijven van Antwerpen steunen Make-A-Wish.
Mede dankzij de steun van de taxibedrijven uit Antwerpen APTU kon Make-A-Wish er weer voor zorgen dat een wenskind haar liefste droom werkelijkheid werd. Make-A-Wish vervult de hartenwens van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.
Taxi Vlerick Uw taxibedrijf uit de regio Putte Mechelen.
uw taxibedrijf uit Putte. Bel 0485 97 48 05 24/24 7/7. Taxi Vlerick Putte. Taxi Vlerick is een nieuw bedrijf in Putte, beschikbaar in een uitgebreide regio. Provincie Antwerpen en Vlaams Brabant. Naast het normale personenvervoer verzorgen wij ook luchthavenvervoer en dringende verzendingen zoals kleine pakketten, brieven, enz.
VIDEO Taxibedrijven vinden weg naar digitale snelweg ATV.
VIDEO Taxibedrijven vinden weg naar digitale snelweg. Antwerp Taxi De Lijn DTM taxi Infotablet Steve Van Avermaet tablet Wisselkoersen. Embed deze video. Tijdens een taxirit door Antwerpen kan je vanaf vandaag allerlei nuttige informatie raadplegen vanop de achterbank. Taxibedrijven DTM en Antwerp tax hebben samen 40 taxi's' uitgerust met een tablet.
Vlaamse taxi-app biedt alternatief voor Uber De Standaard.
Maar in tegenstelling tot Uber, dat in ons land en in andere landen onder vuur ligt omdat het met zelfstandigen zonder taxivergunning werkt, doet de Vlaamse app een beroep op bestaande taxibedrijven. Een legaal alternatief voor Uber, klinkt het. Wij werken enkel met officiële en erkende taxis waardoor elke rit helemaal in orde is, legt Nelson Dheedene, een van de bedenkers uit. Een taxichauffeur bij PickMeUp beschikt over de nodige documenten zoals een verzekering, een medisch attest, een bewijs van goed gedrag en zeden, en een taxilicentie. Voorlopig is de dienst enkel in Antwerpen en Gent beschikbaar.
Antwerpen lanceert primeur met taxidelen N-VA Stad Antwerpen.
De Antwerpse Provinciale Taxi Unie APTU en de stad Antwerpen lanceren taxidelen in Antwerpen, meteen een primeur in Vlaanderen. Dit taxideelsysteem biedt zowel voordelen voor de gebruikers als voor de taxibedrijven. Klanten krijgen voordeliger tarieven omdat ze hun taxi delen met andere gebruikers, terwijl exploitanten hun vloot op een efficiëntere manier kunnen inzetten.

Contacteer ons