Resultaten voor taxibedrijven antwerpen

taxibedrijven antwerpen
 
Overzicht transportbedrijven in Antwerpen Luchthavenvervoer.
Overzicht transportbedrijven Antwerpen. Zoek uw taxi. Kies uw regio. Kies uw provincie. Kies uw regio. Kies uw regio. Kies uw regio. Wenst u ook in deze lijst voor te komen? 32 03 605 81 87. 03 665 35 75. Y-Drive Chauffeured Services bvba.
Antwerpse taxi's' moeten in 2025 elektrisch rijden De Tijd.
Antwerpse taxi's' moeten in 2025 elektrisch rijden. De Antwerpse taxisector eist steunmaatregelen om tegen 2025 volledig over te schakelen op alternatieve brandstoffen. Met onze nieuwsbrieven in een oogopslag mee. Wees onmiddellijk op de hoogte van de jongste nieuwsfeiten met onze vernieuwde nieuwsbrieven.
Taxibedrijven Antwerpen.
Toon menu Taxibedrijven. OK Uitgebreid zoeken. Uw bedrijf publiceren. Taxibedrijven in Antwerpen. Aantal resultaten: 1 20 van 67 Bekijk op kaart. Sorteren Met beschrijving. Omgeving 2 km. Van Reethstraat, 2170 Merksem. U zoekt een Taxi in Antwerpen? Dan kunnen wij van A-Taxi Antwerpen u uits.
Taxibedrijf met luchthavenvervoer Antwerpen DHL Express Service Center.
Klik hier voor meer informatie. Andere taxibedrijven met luchthavenvervoer in Antwerpen. Star Taxi en Limo BVBA. Autocars De Polder. Alle taxibedrijven met luchthavenvervoer in Antwerpen. Ontvang en vergelijk tot 4 offertes van taxibedrijven met luchthavenvervoer. Voorbeelden van recente offertevragen. Type: Heen en terugreis.
TaxiPro.be Het vakblad voor de taxisector.
Mobiliteitsraad keihard in advies over voorstel wijziging taxibesluit. De afschaffing van de 15-minutenregel heeft volgens de Mobiliteitsraad van Vlaanderen Mora grote gevolgen, ook bij het ophalen van passagiers in de perimeterzones van taxistandplaatsen. Dat staat in hun advies over het ontwerp van het. 08-07-2020 Reageer door: Matthias Vanheerentals. FlixBus herstart internationale ritten. FlixBus breidt zijn netwerk uit in Belgiƫ en herstart de internationale verbindingen. Om in de vraag van reizigers te voorzien, is het voortaan mogelijk om een rechtstreekse FlixBus vanaf Belgiƫ naar Londen of Milaan te. 07-07-2020 Reageer door: Matthias Vanheerentals. Inschrijven gratis nieuwsbrief. Ik accepteer de privacy policy. Volg ons op Twitter. Zonder bestuurderspas vanaf 1 juli 500 euro boete. Sommige taxichauffeurs rekenen coronatoeslag aan. Extra steunmaatregelen voor taxi en autocarsector. Taxisector herhaalt eis: verplicht mondmaskers in taxi's.' Geen limiet meer op aantal taxi's' en ritprijzen in Antwerpen.
Home Page Antwerpen Taxi Centrale.
24 uur 7 dagen per week. Heeft u een opmerking, vraag, suggestie of wilt uw gewoon een taxi bestellen? Dan kunt u de meldkamer bereiken op 03 333 33 33 of via info@antwerpentaxicentrale.be. Zakelijk, VIP vervoer. De chauffeur van Antwerpen Taxi Centrale heeft geen dakbord op de taxi bij het ophalen van een zakelijke klant. Zakelijke klanten worden in een Hoge klasse en comfortabel auto vervoerd voor uiterste comfort. BESTEL EEN TAXI EN BETAAL ONLINE! Vaste prijzen voor ritten van Antwerpen naar Zaventem Airport, Schiphol Airport, Parijs en meer!
Taxibedrijven in Antwerpen Antwerpen Taxi.
Aanbevolen bedrijven relevant aan Vervoer. Taxibedrijven in Antwerpen. Taxi Antwerpen reserveren. Taxibedrijven in Antwerpen. Taxibedrijven in Antwerpen. Welkom bij het overzicht van Antwerpse taxicentrales. Van deur tot deur met de taxi in Antwerpen. Met de taxi ben je verzekerd van comfortabel en veilig vervoer in Antwerpen.
Taxidienst Ondernemen in Antwerpen.
Home Thema's' FAQ Vergunningen, licenties en aanvragen Vergunningen voor taxidiensten en deeltransport Taxidienst. Wil u een taxidienst uitbaten in de stad Antwerpen? Dan heeft u een vergunning individueel bezoldigd personenvervoer IBPV nodig. Wil u een taxivoertuig besturen? Dan heeft u een bestuurderspas nodig. Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, neemt ons land verschillende maatregelen. Ze zullen een impact hebben op tal van sectoren en ondernemingen. Meer informatie en een overzicht van de steunmaatregelen vindt u hier. De stad besliste om de belasting op de exploitatievergunningen van taxidiensten en/of diensten voor verhuur van voertuigen met bestuurder voor het tweede kwartaal van het aanslagjaar 2020 niet aan te rekenen. Als taxidienst en/of verhuurdienst van voertuig met bestuurder hoeft u niets te doen of aan te vragen. In de loop van 2020 krijgt u automatisch uw belastingsaanslag, waarop kwartaal 2 in mindering is gebracht. Nieuwe Vlaamse taxiwetgeving vanaf 2020. Met 1 vergunning keuze uit 4 diensten. Vanaf 1 januari 2020 kunnen taxibedrijven een nieuwe vergunning individueel bezoldigd personenvervoer IBPV aanvragen voor het uitbaten van een taxidienst. Met 1 vergunning kan uw bedrijf 4 diensten naar keuze aanbieden.:
Taxi's' Gent Overzicht van taxi bedrijven en luchthevnvervoerders.
Tarief E: Gent Antwerpen: station Antwerpen Centraal, station Antwerpen Berchem of luchthaven Antwerpen Deurne of bestelde rit Antwerpen: station Antwerpen Centraal, station Antwerpen Berchem of luchthaven Antwerpen Deurne Gent inclusief nachttoeslag 95 euro. Tarief G: Gent Rijsel: luchthaven Lesquin of bestelde rit Rijsel: luchthaven Lesquin Gent inclusief nachttoeslag 125 euro.
Slim naar Antwerpen.
200 elektrische taxi's' in 5 Vlaamse steden Duurzame ontwikkeling.
Bond Beter Leefmilieu BBL en de taxifederatie GTL willen na Antwerpen en Leuven nu ook e-taxis in Gent, Mechelen en Brugge laten rijden. Tijdens de proefperiode zijn de praktische drempels goed in kaart gebracht: er zijn vooral te weinig laadpalen en de actieradius van de elektrische voertuigen is nog te laag. BBL en GTL willen die drempels wegwerken en snel uitbreiden naar andere steden in Vlaanderen: Gent, Mechelen en Brugge. Problemen met laadinfrastructuur en actieradius. Kunnen alle taxis in Vlaanderen tegen 2020 elektrisch rijden? Dat was het uitgangspunt van een onderzoeksproject van Bond Beter Leefmilieu BBL en de taxifederatie GTL. Taxibedrijven DTM Taxi uit Deurne en Taxi Axi uit Leuven experimenteerden met e-taxis van het type Mercedes en Tesla.
Taxi Westmalle Taxi Era: koerier, luchthaven, zakenvervoer.
Met onze 7 ervaren chauffeurs en medewerkers is Taxi Era te Westmalle uw perfecte partner als taxibedrijf in de regio Antwerpen. Op een snelle maar toch veilige manier brengen wij u van punt A naar B en dit op elk tijdstip van de dag of nacht.

Contacteer ons