Resultaten voor taxichauffeur

taxichauffeur
 
Taxichauffeur Wikipedia.
Een taxichauffeur is de chauffeur van een taxi, die mensen naar een plaats vervoert waar ze heen willen. Een taxichauffeur kan zowel een zelfstandig ondernemer als werknemer bij een taxicentrale zijn. In Nederland moet een taxichauffeur beschikken over een rijbewijs, CCV-B en een chauffeurspas.
Werkloze 62 die in het zwart bijkluste als taxichauffeur verdiende 5.000 euro per maand Binnenland Nieuws HLN.
Een man 62 uit Luik die naast zijn werkloosheidsuitkering in het zwart bijkluste als taxichauffeur, verdiende maandelijks zo'n' 5.000 euro. Dat verklaarde hij toen hij betrapt werd. Hij had zich gespecialiseerd in korte ritjes, waar officiƫle taxichauffeurs geen interesse in hadden.
Taxichauffeur-vacatures augustus 2018 Indeed.com.
Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden zijn we op zoek naar een gemotiveerde taxichauffeur m/v. Personenvervoer regio Sint-Truiden. Gesponsord vacature opslaan. Leuvense Taxi Maatschappij. LTM zoekt voor onmiddellijke indiensttreding: Taxichauffeur dagfunctie Weekend aan te vullen indien gewenst met weekdagen zowel deeltijds als voltijds.
Taxichauffeur Antwerp-Tax.
De nieuwe kandidaat chauffeur ontvangt een premie van 500 euro van het Sociaal Fonds na 6 maanden tewerkstelling bij dezelfde werkgever. Vul het sollicitatieformulier online in, of download het als pdf. Voor meer informatie of een afspraak, kan u ons ook steeds bereiken op.:
Taxichauffeur Jobs, vacatures Vacature.com.
Pas filters toe. 183 jobs gevonden voor taxichauffeur. Stuur me per e-mail de nieuwste jobs die overeenkomen met deze zoekcriteria. Maak job alert aan. Krijg nieuwe vacatures in je mailbox. Geef je e-mailadres in. Geef een naam aan je job alert.:
Taxichauffeur Gezocht-vacatures augustus 2018 Indeed.com.
We zijn dringend op zoek naar een taxichauffeur. Uw taken zijn klanten aan boord van het voertuig ontvangen de bestemming en wensen met de klant afspreken. Vdab 20 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Lanaken. TAXICHAUFFEUR Voltijds Nachtdienst.
Taxichauffeur VDAB.
Bekijk de vacatures. Volg een opleiding. Heb je een vraag? Mail of bel 0800 30 700. Voor werkgevers Voor partners. Een opleiding gevonden die niet door VDAB georganiseerd wordt? VDAB betaalt je opleiding! Ontdek de voorwaarden. Mijn loopbaan voor partners.

Contacteer ons